Innovatív víztisztítás. Korlátlan vízfogyasztás.
Sok vízadagoló rendelkezik egyszerű szűrővel. A tiszta és csíramentes vízhez azonban még többre van szükség. Automatáinkban ezért magasan fejlett japán technológiát használunk, amely szavatolja az Ön vizének tisztaságát.
További részletek
Termékek
Hálózati vízadagolóiban többlépcsős japán szén és ezüst szűrőrendszer található.
01
ah01
A kicsi és okos
Már havi 6.500 Ft-tól, díjmentes szűrőcserével és ingyenes telepítéssel.
Részletek
ah01
02
ah100
A legmegbízhatóbb
Már havi 9.500 Ft-tól, díjmentes szűrőcserével és ingyenes telepítéssel.
Részletek
ah100
03
ah101
A Superior
Már havi 9.500 Ft-tól, díjmentes szűrőcserével és ingyenes telepítéssel.
Részletek
ah101
04
ah102
Az exkluzív bajnok
Már havi 9.500 Ft-tól, díjmentes szűrőcserével és ingyenes telepítéssel.
Részletek
ah102
05
ah103
Királyi elegancia
Már havi 9.500 Ft-tól, díjmentes szűrőcserével és ingyenes telepítéssel.
Részletek
ah103
Kérdése van? Segítünk! Amennyiben érdekli valamelyik termékünk, kérjük kattintson “Részletek” és a lenyíló űrlap segítségével tud üzenni nekünk. Üzenetére kollégánk 48 órán belül válaszol.
Rólunk

Cégünk a CORVINUS ÁSVÁNYVÍZ Kft. Magyarországon azon kevés társaságok egyike, amely ballonos ásványvízzel és hálózati vizadagolók forgalmazásával is foglalkozik.

Célunk, hogy költséghatékony és rugalmas megoldást nyújtsunk cégeknek a gazdaságos és kényelmes vízellátásra. Bármilyen nagyságú a vállalat, a cégünk által biztosított előnyöknek köszönhetően sokat takaríthat meg az ivóvízre költött kiadásaiból. Vízszűrő rendszerünk technológiája gondoskodik a lehető legjobb vízminőségről és higiéniáról.

Ezüstionos karbonszűrőnk eltávolítja a szennyeződéseket, a klórt, így biztosítva az optimális ízélményt és az egyenletesen kiváló vízminőséget. Az ezüst ionok mintegy 650 féle kórokozót képesek elpusztítani, hatásos védelmet nyújtanak a baktériumokkal szemben.

Hálózati vízadagolóinkkal az Ön vize

  • Költséghatékony, adómentes: Nem minősül természetbeni juttatásnak, nem kell utána további járulékokat fizetni. A palackos víz árával szemben a hálózati ivóvíz 0,3-0,6 Ft/liter
  • Környezetbarát: nincs szükség nehezen lebomló műanyag palackokra
  • Kényelmes, helytakarékos: soha nem fogy el, nincs rendszeres szállítás, tárolás
  • Egészséges és biztonságos: mindig frissen tisztított, biztonságos ivóvíz
Országos hálózat
Versenyképes személyre szabott árak
Gyors szállítás és ingyenes telepítésárak
Előre egyeztett általános karbantartás és szervízszolgáltatásárak
Szűrési és tisztítási technológia
Sok vízadagoló rendelkezik egyszerű szűrővel.
A tiszta és csíramentes vízhez azonban még többre van szükség.

A CORVINUS Ásványvíz Kft. hálózati vízadagolóiban többlépcsős japán szén és ezüst szűrőrendszert használ, mely egyedülálló tisztító és antibakteriális képességgel rendelkezik. Az aktív szénről általánosan tudható, hogy képes eltávolítani a vízből a sokféle nemkívánatos oldott vegyi anyagot. Egyedülálló abszorpciós tulajdonságának köszönhetően segít csökkenteni a szennyeződéseket, a kellemetlen szagot, az elszíneződést, a klórt, az üledékanyagokat, növényvédő szereket, ólmot stb.

A porított aktív szén nagy felületének köszönhetően, ahogy a víz áthalad a szűrőn, a szén mikropórusain megtapadnak a szennyeződések, így javítva a víz ízét.

A szűrőben használt szűrőmembrán a legmagasabb minőségi követelményeknek megfelelően készült, így a szűrője elég kicsi ahhoz, hogy eltávolítsa a szennyeződéseket 0.5 ųm méretig. Eltávolítja a csapvízből a baktériumokat, rozsdát és egyéb részecskéket, amelyek nagyobbak a mikropórusok méreténél, ugyanakkor tovább áramolhatnak az ásványi anyagok, a kalcium, a magnézium, amelyek létfontosságúak a szervezet számára.
A szűrőnek nagy fertőtlenítő és baktériumölő hatása van az ezüsttartalom miatt, az aktív szén teljesen megköti az esetleges ízeket és szagokat.

A szűrőknek 6 havonta vagy 7.500 literenként ajánlott a cseréje. Max átfolyási kapacitása: 3,8 liter/perc

4 lépéses szűrési folyamat

1
Üledékszűrés
Kivonja a vízből a nagyobb törmelékeket, szemcséket. Gátolja, hogy a finom szűrőkbe ezek belekerüljenek, így javítja az élettartamot. Az Üledékszűrő maximalizálja a tisztítás hatásfokát a kezdeti állapottól az apró szennyeződések - mint a rozsda, talajszármazékok, homok - kivonásával 1,00 mikronos méretig.
2
Aktív carbon előszűrés
Kivonja a vízből a klórt és az illékony organikus anyagokat (abszorbció).
3
Aktív carbon utószűrés
Maradék szín, szag kiszűrése, íz és minőség tökéletesítés.
4
Ezüst ion szűrő
Fertőtlenítés, baktériumok elpusztítása minden méretben.

Ajánlatkérés

Amennyiben bármilyen kérdése van termékeinkkel vagy szolgáltatásunkkal kapcsolatban, kérjük töltse ki a lenti űrlapot vagy keressen minket az alábbi elérhetőségek egyikén.

E. info@corvinusasvanyviz.hu
M. +36 (30) 915 5900